dimarts, 3 de desembre del 2013

Pinta el teu futur

                                           Sara Rodríguez i Claudia Esparza
                                      
Quant acabis l’ESO, tant com si has obtingut el títol de graduat en Educació Secundaria com si
no, serà el moment de decidir continuar estudiant o començar a treballar, si vols estudiar, pots fer el batxillerat, cursar algun cicle formatiu o cercar un curs o taller de formació ocupacional però començar a aprendre i tastar, una professió que t’interessi. Però si t’estimes mes cercar feina, abans de posar-t’hi has de saber quines eines y mitjans tens a l’abast.
Moltes noies avui dia els agrada el món de l’estètica i la perruqueria. Hi han diferents sortides, però varia segons el graduat d’Educació Secundaria.
Amb el graduat de l’ESO, pots optar per fer: Assessoria d’imatge personal i corporativa; Pots optar directament a aquest grau superior si tens el títol de batxillerat, si tens qualsevol titulació universitària, etc. Si no tens res daixò només podràs accedir a aquest treball fent una proba d’accés, per presentar-s’hi cal tenir com a mínim 19 anys l’any en què es fa la prova o 18 les persones que tenen el títol tècnic o tècnica relacionat amb el cicle al qual volen accedir.
Sense el graduat de l’ESO pero amb un PQPI, pots optar per fer Auxiliar de perruqueria o imatge personal de perruqueria i estètica; Poden accedir a aquest PQPI les persones que no tenen el títol de graduat o graduada en ESO i tenen al menys 16 anys l’any en que s’inicia el programa (és dona prioritat a qui te menys de 21 any

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.