divendres, 15 de novembre del 2013

Una xerrada d'internet segura al Institut Premià de Mar


Achraf Maanani,Eugeni Pradas.



El dilluns 11 de novembre els mossos d’esquadra una xerrada sobre l’ús segur de les xarxes socials i d’Internet, com a part d’una campanya de sensibilització a l’entorn dels riscos d’una pràctica habitual entre el jovent.
Està pensada per a pares i mares d’alumnat de totes les etapes, per al professorat, i per a l’alumnat de post obligatòria.
Es va fer a la sala d’actes de l’edifici Serra de Marina, a les 19h.
Internet és una eina amb molt avantatges i des-avantatges. Aquest ha sigut el tema de les xerrades oferides pels mossos d’esquadra als alumnes de 3r ESO. En relació als aspectes negatius, ha denunciat  els problemes d’aïllament i addicció que pot provocar, juntament amb els continguts inadequats, estafes publicitàries, pirateria digital o enganys sobre la identitat.
Els objectius principals d’aquestes xerrades destaquen la intenció de conscienciar els adolescents dels diferents perills que s’amaguen darrere d’Internet i de les xarxes socials; a més a més també es pretén donar a conèixer algunes de les diferents activitats il·lícites més comuns en les quals poden incórrer o bé poden ser víctimes els adolescents i també alertar de l’increment de les possibilitats d’aïllament social o problemes de socialització que pot provocar l’ús excessiu d’Internet. Des del centre ens adonem de l’importat paper que juguen en aquestos temps les tecnologies de la informàtica i les comunicacions en els adolescents i volem que el nostre alumnat estigui preparat, conscienciat i tingui tots els recursos necessaris per utilitzar-les.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.