dijous, 4 d’abril del 2013

"Dubte" arriba a l'espai l'Amistat

El dia 23 de març es va representar l'obra de teatre Dubte a l'espai l'Amistat de Premià de Mar. El cost de l'entrada era de 20€.
Dubte és una obra clau del teatre contemporani americà de John Patrick Shanley que es va estrenar al Teatre Poliorama de Barcelona dirigida per Sílvia Munt. El muntatge teatral compta amb uns actors excepcionals: Rosa Maria Sardà, Ramon Madaula, Nora Navas i Mar Ulldemolins.
John Patrick Shanley és dramaturg, guionista i director. El 2008, va dirigir una versió cinematogràfica de El Dubte protagonitzada per Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams i Viola Davis.
Pel que fa el repartiment, Rosa Maria Sardà, és actriu de teatre, cinema i televisió. És actriu des dels anys 1970, va començar com a actriu còmica, però més tard ha participat en nombrosos projectes i variats registres en teatre, cinema i televisió. Ramon Madaula  és un actor de teatre, cinema i televisió. Al llarg de la seva carrera ha estat premiat diverses vegades. Mar Ulldemolins és una actriu catalana, graduada el 2002 al Col·legi de teatre de Barcelona. Nora Navas és una actriu catalana amb una destacada i prolífica carrera, que abasta des del teatre fins al cinema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.