dijous, 4 d’abril del 2013

Aplicaran mesures alternatives als càstigs econòmics per als menors que consumeixin drogues

El Consell Comarcal està impulsant un protocol  de mesures alternatives a la sanció econòmica per als menors consumidors de drogues il·legals. Des de l’ens comarcal s'ha proposat als ajuntaments treballar conjuntament en l’elaboració d'un projecte sobre mesures educatives alternatives a la sanció econòmica que s’aplica a aquests menors i que acaben repercutint en les seves famílies.

Drogues i addiccions
De les drogues, de segur que n'has sentit parlar, qui sap si de manera contradictòria. Potser a vegades t'han espantat quan t'han dit quins efectes tenen, però també et deuen haver dit que no passa res si en prens. Potser fins i tot t'han animat a consumir-ne. Què en penses? Heus aquí la informació que et cal per a tenir plena consciència dels riscs que corres i decidir quina actitud prens amb les drogues. 

Perquè  la gent pren drogues?
Les raons per prendre drogues són ben diverses: per divertir-se, per superar la timidesa o l’angoixa, per “desconnectar” de les preocupacions, per ser acceptat… Fixa-t'hi: quanta gent pren droga per evitar un problema i sortir per la tangent. Per no ser capaços de superar les adversitats de la vida. Per això, la millor prevenció és una bona educació del caràcter, de la voluntat, per això és important cultivar els somnis, ser capaços d’il·lusionar-se per les coses.

 Abans i desprès de consumir drogues



Fatoumata Sane i Anaís Baldich







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.