dijous, 14 de març del 2013

Jornada de portes obertes: "Un èxit per a l'institut"

El passat dos de març es va celebrar una jornada de portes obertes per afavorir l'època de preinscripcions del centre. La jornada va començar a les 10h i va finalitzar a les 13h. A les 10:30h es va fer una xerrada informativa que va aclarir els dubtes de la gent que hi va assistir, tot seguit es van fer visites guiades per les instal·lacions del centre dirigides per professors i membres de l'equip directiu. Hem parlat amb el coordinador de les portes obertes, el Salvador Redón Cuenca i ens ha facilitat aquesta informació:
Aproximadament, quanta gent va assistir-hi?
 Es fa difícil quantificar-ho perquè hi va passar gent al llarg de tot un matí, però a la xerrada hi havia 150 persones. Calculo que vam atendre més de 300 visites aquell dia.
Quants professors van participar?
Prop d'una quarentena. També va venir personal d'adminsitració i serveis.
Quins dubtes es van aclarir en la xerrada informativa?
La xerrada va orientar-se com una presentació general de què fem i com s'organitza el centre. Hi va haver una tanda de preguntes del públic, interessant-se especialment per la pluralitat de l'oferta educativa i l'orientació sobre itineraris acadèmics de l'alumnat, i també per la convivència en el centre. 
Les portes obertes es poden considerar com un èxit?
Sens dubte! Fins i tot ens va acompanyar el bon temps després d'una setmana de pluja contínua... Amb més rigor, la nota mitjana que ens han posat les famílies que van omplir una enquesta de valoració és d'un 8'5.
Per què altres anys s'han fet les portes obertes de Batxillerat i ESO per separat i aquest any no? 
Ep, no oblideu els Cicles Formatius!... En qualsevol cas, el curs passat vam veure que molta gent interessada en els ensenyaments postobligatoris va venir a la primera jornada en comptes de fer-ho a la segona, i que algunes persones interessades en aquests estudis van atansar-se al centre pel seu compte, més endavant, una mica sobre la marxa; així que enguany hem pensat de fer alguna mena de jornada de promoció dels cicles formatius i del Batxillerat en un dia lectiu normal, quan s'acosti el període de preinscripció del maig.

Joan Barrabino i Nil López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.