dijous, 28 de febrer del 2013

WhatsApp s'actualitza

Bones notícies per als usuaris de WhatsApp i posseïdors d'un dispositiu Android. El servei de missatgeria instantània més utilitzat a nivell mundial ha rebut una important actualització pel que fa a l'apartat visual de l'aplicació amb un canvi d'interfície a Holo.
Aquest destacable redisseny amb interfície Holo (tan esperat pels usuaris) afecta tots les apartats de l'aplicació: contactes, imatges, converses, configuració i perfil d'usuaris.
Després de provar el nou servei durant diversos minuts, es pot cofirmar també una notable millora en la velocitat: les imatges, els contactes i els enviaments de missatges es carreguen més ràpidament comparat amb l'anterior versió. Sota numeració 2.9, la nova versió de WhatsApp per a Android està disponible per descarregar gratuïtament en Android 2.1 o superiortzaTambé es veritat que WhatsApp necessitava una actualització de les emoticones o almenys de l'estil, per continuar sent el servidor de missatgeria instantània més popular, encara que seria interessant la incorporació d'altres funcionalitats, com per exemple la de trucades per veu IP.

Andrei Hatmanu i Ismael Kharroubi 

1 comentari:

  1. La nova actualitzacio va molt bè igual que altres noves aplicacions com el "line"

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.