dijous, 20 de desembre del 2012

Música celestial

Avui ha estat un altre dels dies en què molts petits somnis s'han fet realitat.
La coral de l'institut ha ofert un breu però molt intens concert acompanyat de tres músics d'excepció. L'acte s'ha celebrat a la sala d'actes de l'edifici Serra de Marina davant de més de cent espectadors: pares, avis, companys i professors del centre. En els minuts previs a l'acte, es notava en els cantaires un cert nerviosisme per la responsabilitat d'actuar davant de tanta gent i tant propera, però s'ha notat des del primer moment que tot estava ben assajat sota la direcció de la Magda i amb el suport d'en Manel. Ja des de la primera cançó tot ha sonat perfectament. Podíem pensar que no se sentiria prou, però, a banda d'afinar, no ha mancat potència. El concert ha anat creixent en intensitat, fins al punt d'engrescar músics, directors i públic, en les últimes cançons.
Diuen que el bo, si és breu, és més bo, que en el pot petit hi ha la bona confitura, però de bon grat tots n'haguéssim menjat una mica més, de tant bona que estava.
Només calia veure la cara de companys i familiars a la sortida de l'espectacle per adonar-se que havien xalat d'allò més i que, com comentava en Manel, s'havien emocionat. Gràcies a tots ells per aquesta bona estona i la seva generositat en l'esforç.
Bones festes

3 comentaris:

  1. Malauradament no he pogut assistir a tot el concert però el petit tast que he fet ha estat molt agradable i emocionant. De fet sempre m'emociono quan veig a un grup de persones fent una cosa tots a una i, si a sobre, són coneguts, millor.
    He vist molts nois en el concert però tots eren al fons de la sala i cap a sobre de l'escenari. Serà possible que tanta noia maca no pugui arrossegar unes quantes veus masculines a la coral?

    Enhorabona a tothom.

    Anònim Alfred

    ResponElimina
  2. Jo crec que hi ha algun noi que li agradaria afegir-s'hi. A veure si es decideix...

    Magda

    ResponElimina
  3. Jo no vaig poder assistir, però amb la crònica que en feu veig que va ser una llàstima no poder-hi anar!!

    Apa nois animeu-vos!!!!

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.