divendres, 1 de juny del 2012

Orgull IPM

L'IPM està a punt de complir un anyet i el nen ja camina la mar de bé. Aquesta setmana s'han combinat una sèrie de fets que demostren que 1+1 poden ser 3. Els alumnes de primer d'ESO, els més petits, han assistit a la primera sessió dels autors a les aules amb una xerrada fantàstica i plena d'energia d'Enric Lareula, seguint una llarga tradició del Serra. Uns metres més enllà, els alumnes del cicle formatiu d'Electromecànica de vehicles, realitzaven el crèdit de síntesi que els servirà per acabar els seus estudis. Han revisat i arreglat molts cotxes d'alumnes i de professors, demostrant que ja estan preparats per al món laboral. Aquesta activitat ja era mítica en el curs escolar del Cristòfol.
La setmana passada, els alumnes de 3r d'ESO van anar d'acampada al Montseny, com tantes generacions del Cristòfol; i la setmana entrant, els alumnes de 4t se'n van de viatge de final de curs a París, seguint la tradició del Serra de viatjar per capitals europees. I ben aviat, els de primer d'ESO marxaran a Cala Montjoi a fer el crèdit de síntesi, sortida compartida pels dos antics centres.
En definitiva, quan es comença a caminar, 1+1 fan 3 i, tot i que fem molt de soroll, també fem molt bona música. Des de Somnis, la setmana entrant tancarem el nostre curs tornant a entrevistar el director del centre, tal com vam fer quan el nen acabava d'arrencar el plor. Si voleu que li preguntem alguna cosa especial, feu-nos-ho saber, ja sigui amb un comentari, ja sigui al correu electrònic: somnisipm@gmail.com
Bon cap de setmana, somiadors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.