dilluns, 21 de maig del 2012

Un alumne del centre guanya el premi Heracles 2012

Rubén Florencio Alcàntara, alumne de 2n de batxillerat del nostre centre, ha guanyat aquest any el premi Heracles per fer el millor treball de recerca de Catalunya dins de l'àmbit de llengües Llatina i Grega. L'originalitat en el tractament, el rigor en els continguts, la metodologia de la recerca i l'expressió, redacció, ortografia i presentació adients al nivell d’alumnes de 2n de batxillerat, han sigut els factors que li han donat al Rubén el primer premi en aquest concurs. Esperem que aquest fet serveixi com a estímul per als alumnes que hagin de fer el treball de recerca l'any que ve. Felicitats, Rubén!

Podeu trobar més informació aquí.

5 comentaris:

  1. Felicitats, Rubén

    La bona feina en recerca és sempre satisfactòria i contribueix que siguem cada dia una mica millors. Si, a més a més, ens la reconeixen, és fantàstic.
    Continua així, et necessitem!

    ResponElimina
  2. Una magnífica recerca local i ben gratificant!
    L'enhorabona, Rubén, i moltes gràcies equip redactor de Somnis per fer-ne difusió. Aviat publicarem a El Fil de les Clàssiques un reportatge amb les entrevistes que en Rubén va tenir la sort de fer als arqueòlegs i estudiosos d'aquest jaciment romà, malauradament desconegut per molts premianencs i premianenques. El Treball de Recerca sencer, Can Ferrerons: un jaciment romà excepcional a Premià de Mar, es publicarà a la pàgina del Premi Hèracles.

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.