divendres, 20 d’abril del 2012

Recomanació de llibres per Sant Jordi

Hola, som unes alumnes de 3r d'ESO i voliem fer-vos unes recomanacións personals dels llibres i els que han tingut més éxits per Sant Jordi.
-Les cançons de la Paula. En total són 3 llibres molt intrigant.
-Memòries de Idhún. És una trilogia molt fantàstica.
-Els jocs de la fam. Són tres llibres d'aventures.
-Hermosas criaturas. Són 4 llibres molt de fantasia.
-Marina. És un únic llibre molt bonic.



19 comentaris:

  1. Jo m'estic llegint un llibre de Cornelia Funke anomenat "No hay galletas para los duendes". Va sobre uns follets que viuen prop d'un càmping ple de bungalows, d'on els follets extreuen el menjar per viure. A l'hivern, però, para de venir gent i cada cop hi ha menys tendes. Passen aventures en busca de l'aliment.

    Palmira

    ResponElimina
  2. jo recomano el llibre les bruixes, ami em ba agradar perque es mol itrigant. Lorena Morilla

    ResponElimina
  3. Jo recomano Corazón de Tinta,de Cornelia Funke es un llibre d'aventures en el que un home reviu els personatges dels llibres.

    Noelia Nistal 1rC

    ResponElimina
  4. Jo recomano el llibre de Jordi Sierra i Fabra anomenat "El asesinato de la profesora de lengua". Tracta sobre la professora de llengua anomenada Soledad es cansa del seus alumnes i diu que al final del dia asesinaria a un d'ells. Hem va agradar perqué es molt intrigant i divertit.

    Raul Barranco 1ªESO A

    ResponElimina
  5. Jo recomano el llibreel "Diari d'Anna Frank perquè es molt interesant i explica la vida que pasa aquella nena amagada i si sortia li pasaria el mateix que els altres judios.

    Hajar El Aloui

    ResponElimina
  6. jo recomano el llibre "la mecanica del corazon"
    Valentina villanueva

    ResponElimina
  7. jo m'estic lleguint un llibre de Kirsten Boie "Las aventuras del caballero Trenk". Va dun nen pobre que vol ser caballero per que no hi haguin injusticies al món, m'esta agradant molt aquest llibre.


    Camilo

    ResponElimina
  8. Bè, doncs jo aquest estiu m'he llegit una novela per adults del autor Albert Espinos, titulada "Si tu em dius vine ho deixo tot...però digue'm vine". Es una obra molt original i crativa, però dificil d'explicar, trata d'amor y dificultats a la vida...ademès recomano el llibre per l'engtrega de l'autor ja que és actor,director, guionista de cine i teatre i ingenier químic. Ell va crear una sèrie molt coneguda i galardonada "Polseres Vermelles".

    Àlvaro Chaves 1ºA.

    ResponElimina
  9. Jo recomano el llibre d'un gran escriptor: Pep Bras. Aquest 3 d'abril va sortir i veritablement pot ser un dels llibres estrella. Amb ell rius i plores, pateixes i disfrutes. "La vida en siete minutos" de Pep Bras, inimitable!

    Una altra recomanació que vull fer és "Charlie i la fàbrica de xocolata" de Roald Dahl. Tot i que després de llegir-lo vaig menjar-me tots els dolços de casa, veritablement m'he viciat a aquest escriptor! Ja m'havia llegit "Les Bruixes" i havia quedat fascinada, però aquest llibre... Aquest llibre me'l vaig llegir en 2 o 3 nits! El recomano molt, perquè aquest escriptor t'enganxa a la lectura: ja sigui sentint pena pel pobre Charlie (que menja cada dia estofat de col-i-flor) o mirant a totes les dones del teu voltant esperant que no et transformin en un gripau enganxós i fastigós.

    Alba Bras Saigner 1r A

    ResponElimina
  10. Jo recomano el llibre de "Matilda" de Roald Dahl.
    Segurament, molta gent, per no dir tota, van veure la película i no s'han llegit el llibre.
    Es mes detallista que a la película, perquè, en aquests, explica tots els moviments i ho transmet tot molt millor.
    Tracta sobre una nena que es molt intel·ligent i a l'escola s'enfronta a la directora i descobreix que te poders.


    Mar Gómez. 1er A

    ResponElimina
  11. Jo fa no gaire em vaig llegir un llibre de BAT PAT que es titula:BRUJAS A MEDIA NOCHE.(editurial:MONTENA)(numero 2)
    Es un llibre que va de aventures i misteris, jo trubo que es molt entretingut i divertit, ho recomano que el llegiu.




    Ainhoa Albaladejo 1rA

    ResponElimina
  12. jo m'estic llegint un amb castella que es diu"el hundimiento del titan" va sobre una de les moltes aventures viguades al titanic. autora,"Morgan Robertson".

    Ouassim Essabahi 1r eso A.

    ResponElimina
  13. HoLaS, jO rEcOmAnO eL lLiBrE Pesadillas.

    Anonimuos.




    Marouan Kouitra.

    ResponElimina
  14. M'estic llegint un llibre titulat "El lladre de tombes" i el recomano perquè es de mistèri i aventures de tres nois. El trobo intrigant perquè cada cop que llegeixo vui més.

    Alex Diaz.

    ResponElimina
  15. a mi m'agrada el llibre:
    OTRA VIDA PARA CRISTINA :)
    es el llibre de Castella de primer pero mola massa dona una mica de llastima, tambe hi ha amor y molta intriga :) el recomanu

    Judit Lirio Gonzalez 1C

    ResponElimina
  16. Jo recomano el llibre "Carolina s'enamora" de Federico Moccia, perque m'he l'estic llegint i m'agrada molt, es de la típica adolescent que s'enamora.
    Lucila Pérez 1rC

    ResponElimina
  17. jo recomano el llibr de "juls juliette " perque es un libre que a fa pena i explica la mort del pare de la juia.Ha sigut una histori de les més interesant dels que he llegit. Es un llibre molt bonic perque a més de recomarlo a la gent també el recomanaría a la família

    Zohra Aboulfounoun el azouzi 1A

    ResponElimina
    Respostes
    1. al llibre de la juls juliette no explica la mort del seu pare

      Elimina
  18. Jo recomano "El nom de el vent" perque es una historia molt fantastica i variada perque no nomes surten coses fantastique sino tambe aparigen capituls d'amor, intriga, odi, i records amb un toc de melancolia.

    Javiera Vilches

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.