dijous, 26 d’abril del 2012

No hi ha paraules, en aquestes paraules

Era un divendres d’estiu a la tarda, quan el mar començava a engolir el Sol dins les seves misterioses i sinuoses  profunditats, deixant que la foscor es propagués acariciant la superfície.
Jo caminava amb agilitat i rapidesa enfonsant els peus descalços sobre la sorra, suau i humida, sentint el seu lliscar sobre la meva pell. La brisa empenyia els meus cabells agitant-los d’un cantó a l’altre. La salabror del mar tenyia el meu gust i el meu olfacte. Ella era d’esquenes, mirant com es ponia el Sol, els seus cabells s’ondulaven ballant al voltant del seu cap. El seu cos era un esbós bell, atrapat pels últims rajos de llum, i envoltat pels seus braços, mostrant certa enyorança i dolçor. Vaig aturar-me a un pam seu, esbufegant, amb el cabell estarrufat (com sempre), amb uns pantalons negres texans, i una samarreta blava amb el dibuix de “pedra, paper, tisores, llangardaix, Spock”. Ella va deixar anar els braços, i es va girar sorpresa. Va mirar-me amb aquells ulls desperts i brillants, d’un verd-castany, mentre es mossegava els llavis. Va llançar-se cap a mi agafant-me amb totes les forces, jo també la vaig abraçar, i tot i que vaig intentar mantenir l’equilibri vam rodar tots dos a terra. Vam tornar-nos a mirar i vam besar-nos mentre la nit ens acariciava amb els estels que brillaven a la llunyania.

Jan Ródenas. 3rB

29 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Molt bé Jan,

    Un text ben escrit i molt apropiat per al dia de Sant Jordi. Un regal preciós per a la Clara. Ja et vaig dir que el vídeo m'havia encantat. Gràcies per la teva dedicació.

    Rosa

    ResponElimina
  3. Jan és un text molt ben fet m'agradat molt es normal que el teu conte fos el guanyador de la nostra classe perquè esta molt ben fet.


    Arnau 3B

    ResponElimina
    Respostes
    1. He trobat molt original com has fet que aparegui la paraula tisores

      Elimina
    2. Jan és un text molt ben fet m'agradat molt es normal que el teu conte fos el guanyador de la nostra classe perquè esta molt ben fet.He trobat molt original com has fet que aparegui la paraula tisores. És molt complet.

      Elimina
    3. molt bé Jan, m'agradat molt

      Elimina
    4. Jan m´agradat molt el teu text però sobretot com encaixes la paraula tisores en el text perque la gran majoria de nosaltres quan la Rosa Marina ens va dir q haviem de fer un text amb la paraula tisores el vam fer de por i tu en canvi el vas fer de amor.
      FELICITATS JAN PER EL TEXT QUE HAS FET!!!
      Cristina Sabater Gregori

      Elimina
  4. M'agradat molt. És curt però molt complet. Enhorabona

    ResponElimina
  5. M'agradat molt.És curt però complet. Enhorabona

    Adrià

    ResponElimina
  6. Sergi La Rocca Lodeiro5 de maig del 2012, a les 13:22

    Està molt ben redactat. Sembla un llibre. Veient com t'ha quedat era normal que fossis el guanyador. Moltes felicitats Jan!!

    ResponElimina
  7. Jan, la teva redacció m'ha agradat molt perquè està escrita d'una manera en la que sembla que siguis un escriptor famós, amb molt bones paraules i d'una manera molt correcta. A més a més, és molt original que no hagis centrat el tema de la redacció en les tisores, sinó que hagi sortit indirectament. Felicitats per haver guanyat, perquè t'ho mereixes! :)

    Ana Falcón 3r B.

    ResponElimina
  8. Jan és un text molt ben fet m'agradat molt es normal que el teu conte fos el guanyador de la nostra classe perquè esta molt ben fet.(He trobat molt original com has fet que aparegui la paraula tisores

    ResponElimina
  9. Jan és un text molt ben fet m'agradat molt es normal que el teu conte fos el guanyador de la nostra classe perquè esta molt ben fet.He trobat molt original com has fet que aparegui la paraula tisores. És molt complet.

    ResponElimina
  10. És tan bonic...Segur que a tothom que se l'ha llegit li ha sortit un somriure a la cara.
    Enhorabona Jan!

    ResponElimina
  11. El títol no hi pinta gaire, no m'acaba de fer el pes, però la redacció està força bé.

    ResponElimina
  12. Jan el teu text m'ha semblat molt bonic i original en la manera que has posat la paraula tisora, quan ho vas llegir a classe ni em vaig fixar, i el teu vídeo el vaig veure el dia de sant Jordi quan et van donar el premi i em va agradar molt ja que es perfecte per un dia com el de sant Jordi, també em va agradar que no hi digues res ja que diuen que amb una sola mirada es diu tot i en el vídeo sortia la vostra mirada durant uns segons. molt bon treball:)

    Xènia

    ResponElimina
  13. És molt bonic! se't don molt bé escriure Jan. És molt ingeniosa la manera en que ha aparegut tisores al text. Molt ben pensat. M'ha agradat molt, a part de que estigués ben fet també perque a mi m'agrada molt les històries de amor. Enhorabona!

    ResponElimina
  14. M'ha agradat molt. esta molt bé redactat es breu però complet com ja han dit altres companys.

    ResponElimina
  15. Jan, felicitats per haver guanyat el premi de la redacció de la classe, la veritat és que t'ho mereixes. Està molt ben escrita i el tema li escau molt a Sant Jordi, el video també és molt bonic. A més has pogut incorporar al text la paraula tisores molt bé sense que quedés forçat, i és molt original, crec que a ningú se li hauria ocurregut una cosa aixi! Molt bé. L'enhorabona :)
    Marta Llenas 3rB

    ResponElimina
  16. M´agrada molt el text jan però m´agrada molt més com encaixes la paraula tisores en un text (la majoria de nosaltres quan la Rosa Mrina va dir que en el text haviem de possar la paraula tisores vem pensar en un text de por però tu en canvi vas fer un text de amor precios)
    FELICITATS JAN
    Cristina Sabater Gregori

    ResponElimina
  17. M´agrada molt el text jan però m´agrada molt més com encaixes la paraula tisores en un text (la majoria de nosaltres quan la Rosa Mrina va dir que en el text haviem de possar la paraula tisores vem pensar en un text de por però tu en canvi vas fer un text de amor precios)
    FELICITATS JAN
    Cristina Sabater Gregori

    ResponElimina
  18. Una bona redacció no és la típica història que es fa cuan et demanan que escriguis una redacció sino que has obtat per fer una descripció. Jo personalment prefereixo les històrias però està molt bé.


    Marc de Andrés Montero

    ResponElimina
  19. M'agrada molt Jan! No deixis mai de sorprendre'ns. A mi m'agrada llegir i trobu que per l'edat que tens és increible com encaixes les paraules i que bé descrius. M'agradat molt de veritat, felicitats pel premi t'ho mereixes sense cap dubte!

    Facundo Carrera Trípodi 3B

    ResponElimina
  20. És un text molt original. Considero que només pot ser escrit per algú que estigui enamorat de veritat. Espero que la Rosa Marina ens posi aviat el vídeo, m'han dit que també està molt bé. Per cert, el primer cop que el vas llegir no vaig caure on havias posat la paraula "tisores", la vas incloure d'una manera molt original. Enhorabona Jan!!

    Camila Arigón

    ResponElimina
  21. Sense dubte, la millor redacció! És preciós tot lo que dius, utilitzes unes paraules molt descriptives que fan que t'endinsis en la redacció i a demès son molt cultes, felicitats Jan!

    ResponElimina
  22. és un text romantic per part meva m'agrada molt també el text és bonic i romanticy se nota que lo has hecho con ganas por eso te merecias este premio de san jordi

    carla arévalo

    ResponElimina
  23. M'agrada molt aquesta redacció perquè utilitzes la paraula tisores d'una manera molt original.Felicitats per el premi qe t'ho mereixes!

    Rebeca Barroso

    ResponElimina
  24. És molt bonic! M'agradat molt i trobo que és molt romàntic i original. Felicitats Jan t'ho mereixes!


    Aina Barnat Cabrera 3rB

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.