dijous, 26 d’abril del 2012

ELS NENS DEL COR

Era fosc, la lluna i les estrelles s'amagaven darrere dels espessos núvols, gràcies a la llanterna que duia la Júlia a la motxilla vam poder arribar a l'església abandonada que es trobava als afores del poble.
 la meva àvia sempre m'explicava històries de terror sobre aqueslla sinistra esglèsia. Feia poc, la Júlia i jo, que normalment passejàvem a prop de l'esglèsia, esoltàvem com les campanes replicaven i la remor de nens cantant era molt estrany, ja que feia temps no hi anava ningú, per aquesta raó vam voler investigar aquella nit.
Vaig empényer la porta i amb un grinyol, a poc a poc, la porta de fusta desgastada pel temps i plena de forats petits, fet pels corcons, va deixar al descobert l'interior de l'església, plena de figures que ens observaven intimidant-nos i com ens hi endinsàvem. Fascinada per l'església, observava amb curiositat els petits detalls, la Júlia era molt poruga i no se separava del meu costat, de sobte es van sentir unes passes al pis de dalt, la Júlia em va agafar el braç i amb un dit als llavis, li vaig fer un gest de silenci, ja que no volia, que l'autor dels passos se n'assabentés que hi érem allà, vam pujar per les escales de fusta mab sigil, quan ja hi érem a dalt van començar sonar les campanes, se'ns va posar el cor a mil per hora, a continuació es va escoltar el cant dels nens, ara al pis de baix. vaig agafar la motxilla de la Júlia per agafar alguna cosa per defensar-nos si hi hagués algun perill, vaig començar a remenar i vaig trobar en l'estoig, entre els colors de fusta, un cutex i unes tisores esmolades, jo em vaig quedar amb les tisores i la Júlia amb el cútex, va ser quan vaig sentir com algú em tocava l'espatlla, i no era la Júlia perquè ella era al meu costat, em vaig girar sobtada... era un noi amb la cara pàl·lida, llavis vermells com la sang i uns ulls brillants negres com aquella fosca nit. Abans que poguéssim cridar, va dir amb una veu tenebra:
 -Qui sou? Si sou enviades pel dimoni aquest cop no podreu acabar amb nosaltres, ara som més forts i poderosos!- La Júlia i jo ens vam quedar bocabadades, llavors vaig dir:
 - Tu qui ets i que fas aquí? I per què dius aquestes bogeries? Nosaltres només haviem vingut a l'esglèsia, ja que feia uns dies semblava que hi hagués nens dints cantant i les.. No sé ni per què t'explico perquè estem aquí, si no sé ni qui ets, ni què fas aquí!
 - Sóc un nen del cor, fa 400 anys que vaig morir junt als meus companys, per culpa d'unes bèsties poderoses enviades pel dimoni... però ara que hem tornat ens en venjarem!
 - Ets..un...fan...fantasma?- va dir la Júlia tremolant
 - Sí i ara que ho sabeu tot, no podeu escapar, ara formareu part del nostre exèrcit... La Júlia i jo vam començar a correr cames ajudeu-me per les escales i quan ja hi érem, a la porta... una noia amb rínxols d'or se'ns va apropar i ens va injectar una mena de líquid blavós, vam intentar escapar però, era massa tard...i ja...érem un d'ells.

                                Cristina Edo 3r d'ESO C

16 comentaris:

  1. Bona feina, Cristina! M'ha agradat la teva història de por. Es nota que te l'has treballat i que t'has esforçat a fer un treball de qualitat. Molt bé!

    Rosa

    ResponElimina
  2. La història és força bona i m'ha agradat. Has utilitzat un vocabulari molt correcte, i es nota que hi has dedicat temps i que t'has esforçat. :)

    Pau Gómez - Rico Pérez.

    ResponElimina
  3. ricard martinez:
    Es nota que està molt ben feta i que tens una imaginació impressionant! Espero que sigui el primer d'un seguit de premis.

    FELICITATS

    ResponElimina
  4. Està molt ben estructurada. S'hi veuen tot tipus de detalls i característiques que ajuden a que la història sigui més real. M'ha agradat molt la manera d'expressió dels fets. Molt bé!

    Jordi Burgués

    ResponElimina
  5. M'ha semblat una redacció molt ben feta ja que has utilitzat paraules pròpies d'una història de por. Es nota que t'has esforçat molt. Espero que facis més redaccions com aquestes perquè t'ha surtit molt bé!


    Blanca López Padilla

    ResponElimina
  6. Molt bona redacció, es nota que sap com induïr por als lectors. M'ha agradat molt el detall del suc blau. Molt bona feina

    ResponElimina
  7. Aquesta redacció està molt bé, m'ha agradat molt,i el vocabulari que has utilitzat fa que que doni enfàsi de por i que sigui més real.Es nota que t'ho has treballat.Continúa així i arribarás a ser una bona escriptora, ja que la teva imaginació i la teva expressió és molt creativa. Molt bé!

    Eva Acebedo

    ResponElimina
  8. Molt bona història, i sobretot molt interessant. Tens molt bona mà d'escritura. Segueix així!! Felicitats!!

    ResponElimina
  9. En la meva opinió, la historia esta força bé. Té un argument molt interessant i está molt be explicada. Espero que facis més históries com aquesta perqué tens molta imaginació!
    ( Desde aquí no puc posar accents oberts, així que perdoneu-me per les faltes! )

    ResponElimina
  10. M'agradat molt la història de por, jo crec que ho has fet molt bé, tant els detalls, com l'estructura, i la història en si. Tens molt bona imaginació, tanta que m'has fet tremolar...
    Lo que m'ha fet més impressió, a sigut el final.
    PD= M'encanta!!! ^^

    Alba Martínez Morono

    ResponElimina
  11. Ohh que bunic cristina
    Pau salas

    ResponElimina
  12. Aquesta redacció està molt bé estructurada i escrita, es nota que té imaginació i que hi has posat esforç, segueix així,guanyant premis. Felicitats

    Jorge Torres

    ResponElimina
  13. Molt bona redacció, està molt bé, està clar que saps com fer que el lector agafi por, i quines paraules has d'utilitzar. Esper-ho que aconsegueixis el premi, molta sort!

    Andrea Fernandez

    ResponElimina
  14. felicitats cristina es un molt bon treball,amb molta imaginació i ecrit correctament.M'agrada :)

    ResponElimina
  15. bunic bunic, es nota que t'ho has currat cristina, et felicito, com es nota que has cambiat desde primaria, que et costava molt expressartee jajajaja

    Arnau Tomás

    ResponElimina
  16. el text està molt ben treballat, a més treballa amb un tema que acavem de fer el terror i es nota que s'ho ha currat
    Ayoub ebneljabri

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.