dijous, 2 de febrer del 2012

Francesc Miralles: "El llibre està basat en experiències de la meva adolescència."

Ens visita el autor de Retrum, el llibre que s'han llegit les classes de 3er al nostre institut, i ens respon a les nostres qüestions.

Àlex Aguilera i Llúcia Saorín
Aquest dimarts 31 de gener va venir a l'institut l'autor Francesc Miralles. Va explicar les seves experències relacionades amb el llibre, que està basat en alguns fets o llocs reals, així com el bar de Negranit, i també els personatges tenen pinzellades de realitat.



També va fer publicitat del seu proper llibre, Oviblion, que és un spin-off d'alguns personatges de Retrum. Va respondre totes les preguntes amb amabilitat i simpatia. Els alumnes van fer un petit concurs de preguntes sobre el llibre. Els guanyadors es van emportar un disc amb les cançons del seu grup, Nikosia. A continuació, va comentar tota la seva adolencència, de moltes vivències viscudes en aquells anys i amb tots els viatges que havia fet per escriure aquest llibre. Finalment, es va centrar en Retrum 2 i de la possibilitat de que es faci una pel·lícula. Va respondre preguntes com: Com et vas inspirar per crear el concepte de anells quadrats, realment existeix en Gerard i per què surt a la història, o si els seus pares estaven d'acord amb que ell portés una vida de 'gótic/punk' quan era jove.

Els alumnes van considerar bona la visita, ja que Retrum va agradar molt a aquests, i els semblava interessant saber tots els secrets que hi ha darrera de les incògnites de l'obra.

Podeu visitar la seva página web oficial per rebre informació: http://www.francescmiralles.com/



1 comentari:

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.