El
16 d’octubre, a La Pedrera , amb motiu del Dia Mundial de
l’Alimentació, la Fundació Alícia i Fundació Catalunya- La
Pedrera en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Barcelona i
l’Agència de Salut Pública de Catalunya, han impartit un taller
formatiu especialment dissenyat per a voluntaris i altres persones
relacionades amb entitats de cooperació alimentària amb l'objectiu
que les persones que participen en projectes per repartir aliments a
la població que ho necessita coneguin les bases que permeten
mantenir una alimentació saludable i segura per poder orientar i
assessorar adequadament als seus usuaris. Està lligat amb el tema
principal del Dia Mundial de l’Alimentació: “Sistemes
alimentaris sostenibles per a la seguretat alimentària i la
nutrició”.
La
part pràctica del taller ha estat a càrrec de Sara Pareja,
dietista-nutricionista de la Fundació Alícia i Marc Puig-Pey,
cuiner de la Fundació Alícia
Els principals continguts tractats han consistit en consells per a una alimentació saludable, exemples de menús setmanals, consells de compra per complementar les donacions amb aliments frescos, de baix cost, com es poden cuinar els aliments que es reben i normes bàsiques de seguretat alimentària.
Els principals continguts tractats han consistit en consells per a una alimentació saludable, exemples de menús setmanals, consells de compra per complementar les donacions amb aliments frescos, de baix cost, com es poden cuinar els aliments que es reben i normes bàsiques de seguretat alimentària.
El Banc dels Aliments és
una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre,
que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, evitar que
els aliments consumibles però no comercialitzats siguin destruïts
i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del
nostre entorn més immediat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.