Us portem una recepta de torrons de xocolata perquè ara
vénen les festes de Nadal i per la crisi us donen aquesta recepta
que esta molt bona, bon Nadal.
Com
s'elabora:
Ratllem la xocolata amb llet. Desfem al bany Maria la xocolata sense llet amb la mantega. Quan està desfeta hi afegim el sucre i ho barregem ben barrejat. Hi incorporem la xocolata amb llet ratllada i ho tornem a barrejar. Ho passem per la batedora perquè quedi una pasta més fina. Hi afegim els cereals i ho remenem. Ho posem en un motlle rectangular i ho posem una estona al congelador fins que agafa consistència i ja el podem desemmotllar.
Ingredients:
200 gr. de xocolata sense llet
200 gr. de xocolata amb llet
150 gr. de mantega sense sal
50 gr. de sucre en pols
50 gr. d'arròs inflat
Carlos Moreno i Vinko Kirigin
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.