Vedella amb bolets
Carlos Moreno i Vinko Kirigin
Hem triat aquest plat perquè, com que els bolets són d'època de tardor, és un segon plat molt fàcil de fer i a més està molt bo.
Ingredients per a 6 persones
Mig quilo de vedella
1 kg de tria de bolets variats
1 ceba
1 tomàquet
aigua
sal
8 ametlles
8 avellanes
All
Julivert
Elaboració:
Si el que voleu és oferir un plat de qualitat, cal que quan aneu a comprar la vedella, sigui llata, gerret o també filet de pobre. Sí, està clar que és més car i amb els anomenats segons sembla el mateix, però no l'és. Per sortir del pas ja farem però, per garantir la qualitat del plat, cal posar-hi el millor. Bé, vosaltres mateixos..
Posem en una cassola amb greix i oli la vedella a talls i la fem enrossir. La retirem i fem un sofregit de ceba i tomàquet en la mateixa cassola.
Quan està ben fet el sofregit, hi afegirem la vedella, els bolets i l’aigua, posant-li la sal que us calgui. Es fa coure a foc baix una bona hora.
Si els bolets són frescos i acabats de collir, els passarem en una mica de farina i els fregirem poc en una paella, per tal que a l’hora de posar-los amb la carn l’espesseixi una mica el suc.
En un morter s’aixafen ametlles, avellanes, all i julivert i seguidament ho incorporem a la cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.