dimarts, 19 d’abril del 2016

L'Aitor i en David fan embogir els alumnes de 4t per Sant Jordi

 El dia 19 d'Abril es va fer la segona entrega de premis de Sant Jordi amb els alumnes de 4r de l'ESO.
L'acte ha consistit en el lliurament de premis de diferents categories (Francès, Llatí, Català, Castellà i Anglès) i amb el recital de poemes i amb alguna actuació musical.
Els premis han estat molt repartits ja que ningú n'ha guanyat més d'un, i han estat lliurats per professors del centre.
L'acte ha sigut presentat per la Liliana Cross i l'Aitor Fernandez que han anat explicant diversos treballs que s'han fet al llarg del curs, han tingut molta paciència i serenitat amb el públic.



ANIMACIÓ FOTOS I ÀLBUM TRADICIONAL

Hi ha hagut algun moment inoblidable, com l'actuació estel·lar de David Rosado al piano i Aitor Fernández com a cantant, interpretant Bohemian Rapsody de Queen.
 Cal destacar l'esforç de l'Emma Pastor per llegir el text de Pol Gant sobre l'avi que va pintar a la residència.
David Rosado també ha tocat al piano la cançó de Seven Years de Lukas Graham.
Segons explica la Dunia "En els professors es podia veure que estaven orgullosos dels alumnes guanyadors i també dels altres".
El públic ha estat bastant eufòric.
Els alumnes de 4r A estem orgullosos d'Aroa Moreno per guanyar el premi de Poesia.
 Redactors 4r A

18 comentaris:

  1. La gala de premis de Sant Jordi va ser magnífica, lleugera i molt amena. Els moments musicals molt divertits i al·lucinant . Els premis molt ben repartits però malauradament els premis de castellà van ser escassos degut a la poca participació d'obres dels alumnes en llengua castellana
    E 4tB

    ResponElimina
  2. Abans d'entrar, jo personalment, no pensava que podria ser tant divertit, sobretot per l'actuació dels nostres companys, el David i l'Aitor. En general va estar molt ben triada la forma de fer aquest petit homenatge els escriptors.

    ResponElimina
  3. M'esperava un monòleg del Aitor ("guapu"), però després de veure com ha cantat i el David (pita falta pls) amb el piano estic molt satisfet.

    ResponElimina
  4. Ha estat molt bé, al principi pensava que seria la típica entrega de premis avorrida però gràcies a l'Aitor, en David i altres que també van actuar, van fer-ho molt divertit.

    ResponElimina
  5. La gala de premis va ser molt divertida, tothom va al·lucinar quan l'Aitor va començar a cantar. Va passar molt ràpid, tant, que ningú volia tornar a classe. En David va ser un geni amb el piano.
    FELICITATS ALS GUANYADORS I GUANYADORES!
    Maria 4c

    ResponElimina
  6. Aitor, ets un crack. El teu concert compensa el dijous de pluja com a conseqüència de la teva prodigiosa i magnífica veu.
    Anna bohueles
    Àlex Martín pels amics

    ResponElimina
  7. L'actuació va ser simplement impressionant.

    David Rosado(su)

    ResponElimina
  8. L'aitor va demostrar tenir un bon parell... de mans per acompanyar-lo al piano en la seva gran actuació, viiiiva BAKUTÉ!

    Fran Rubio

    ResponElimina
  9. La actuació va estar molt bé, i el que va destacar molt va ser que els premis van estar molt ben repartits. Vaig quedar molt satisfet i molt content per els meus companys David i Aitor i també per el repartidor de premis Joan Marc Ramos que va estar un altre vegada espectacular!

    Ouassime Essabahi Anzaoui

    ResponElimina
  10. La actuació em va agradar molt ja que va ser molt entretinguda i divertida per tots els visitants de la sala d'actes!
    Alex Martínez

    ResponElimina
  11. L'actuació va ser inesperada i bastant divertida. Els premis van ser molt variats i entre ells vaig estar jo amb el de literatura castellana.
    Oriol Campos

    ResponElimina
  12. L'acte va estar molt bé, ja que va ser diferent de l'habitual. Va ser molt divertida l'actuació de l'Aitor.
    Bet

    ResponElimina
  13. L'entrega de premis de Sant Jordi va ser molt original i entretinguda gràcies a l'espectacle de l'Aitor.
    Mar Xiao

    ResponElimina
  14. L'event va ser molt interessant. Va ser una activitat molt bona per sortir de la rutina.
    Verónica.

    ResponElimina
  15. Jo també pensava que seria un simple repartiment de premis, però darrere de l escenari passen moltes coses, se'ns va ocorrer cantar i ho vam fer. Va ser un honor i un plaer actuar per a un públic tan entregat i amb l' acompanyament del meu amic David Rosado.

    ResponElimina
  16. L'entrega va ser tot un èxit. Molt millor que les anteriors, sobretot en el tema d'assistències i d'espectacles.
    Mar.

    ResponElimina
  17. L'entrega de premis de Sant Jordi va estar molt bé. Al principi la majoria pensavem que seria la típica entrega de premis simple en la que els mateixos de cada any, s'emportarien tots els premis. Però al veure que hi havia varietat en la majoria de guanyadors i ademés que l'Aitor i en David van fer una molt bona mostra del concert que farien per Sant Jordi, ens vam animar molt. Em va semblar una entrega de premis molt original.

    Victor Olea 4tC

    ResponElimina
  18. Tenia pinta de ser la típica gala de premis aburrida fins què...Queen es va rencarnar amb un adolescent amb camisa blava. En general la gala va ser molt entretinguda.
    Dani

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.