dimarts, 26 d’abril del 2016

Acte de lliurament de premis Sant Jordi 2n ESO

En aquest cas, farem una crònica coral a través dels comentaris que aniran fent els alumnes a aquesta entrada del bloc.

Us deixem amb les imatges de l'acte.



7 comentaris:

  1. Va ser una hora plena de lletres, poesies i narracions perfecta per celebrar Sant Jordi.

    Júlia Serrano Marina, 2 ESO D

    ResponElimina
  2. L'acte ha estat molt bé. Jo crec que el proper curs , podríem tornar a celebrar un acte de premis literaris.

    ResponElimina
  3. Clarament en aquest acte vam gaudir dels artistes de segon. Per començar, l'Omar Càmara i l'altre nena ens van preparar una bona introducció per a l'acte. Just després l'Àlvaro ens va tocar molt bé la guitarra. Aleshores van començar a entregar premis, dels quals de català el primer premi de prosa i de poesia va ser per Lara Villar, més un altre primer premi a castellà. Això mai havia passat a l'institut i ja que es amiga meva estic molt orgullós d'ella. Altres persones que van guanyar premis van ser Marina Bort, Begoña Morata, Júlia Serrano... la majoria van ser nenes de la meva clase, 2nD. Però la Nouhayla també va guanyar un excèsit. També ens va presentar la Paula Cortés el seu treballat poster defensant la igualtat de sexes. I també el profesor de català Joan Marc ens va ensenyar alguns treballs de la sortida a Montserrat, per desgràcia un d'ells no era el meu...
    En aquest comentari vull remarcar que no va haver cap nen que hi participés o que almenys guanyes un excèsit... Jo aquest any no he participat perquè m'ha pillat a una època de vagancia total, però l'any que ve sortirà el meu nom guanyador en algun premi.

    ResponElimina
  4. L'acte m'ha semblat bona feina. Tan els presentadors com els voluntaris s'ho han preparat. Per part del centre, m'ha semblat bona idea, aquesta d'impulsar la imaginació dels alumnes. Els premis justos.
    Ester

    ResponElimina
  5. Sincerament va ser un acte fantastic, ho hariem de repetir ja que va ser molt complet i la literatura per l'ho menys jo la vaig sentir dintre del meu cor, amb uns presentadors bonisims i amb un gran Joan Marc als premis de literatura Catalana, una gran Noelia als premis de literatura Castellana i amb una gran Roser als premis de literatura Anglesa, i com no destacar a la fantástica nena anomenada Lara Villar Pombo, que va guanyar tres premis


    ResponElimina
  6. Va estar molt entretingut. Amb el presentador, la presentadora i els guanyadors i guanyadores dels premis, va ser molt agradable. Espero que l'any vinent sugui igual.

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.