dimarts, 14 d’octubre de 2014

@LizardSquad

 

Guillem Llovera i Benjamin Cammell

Qui és “Lizard Squad”? us preguntareu. Lizard Squad és una banda de terroristes hackers que han fet que els servidors d’alguns jocs o pagines web no funcionin durant un temps bastant llarg. També han bloquejat el twitter del FBI. Aquesta banda sempre diuen tot el que faran per twiter, i si hackeijen algun servidor escriuen #offline. Hi ha molta gent que demana que bloquegin alguns servidors d'alguns joc i si són molta gent, ho fan. Sempre que bloquegen un servidor fan broma com per dir que ho fan per pura diversió i això sembla. Un dia després de començar a escriure aquesta noticia vam mirar un altre cop el twitter d’aquesta banda i per el que es veu els l'han bloquejat.

Aquesta banda també va atemptar contra el president de Sony. Van col·locar una bomba a l’avió on anava a volar ell i van publicar un twitt que posava “@AmericanAir hem rebut informes sobre el avió d’en @j_smedley (el president de sony) #362 de DFW cap a SAN té explosius a bord, per favor mireu això“ - Lizard Squad (@LizardSquad) August 24, 2014.


El president de Sony va respondre amb aquest twitt: Sí. Va ser desviat l'avió. No vaig a discutir més això. La justícia trobarà aquests nois.

Aquest són alguns dels twitts que han escrit quan han bloquejat els servidors abans de bloquejar el twitter de la banda:
CoD Ghosts & Destiny #offline
PlayStation Network #offline
Kaceytron's ISP #offline
League of Legends NA #offline
AT&T Enhanced Network Services #offline
Tera #offline
NSA's mail server #offline
Shit ton of Runescape worlds #offline
Old School RuneScape #offline
Runescape worlds #offline


Fonts: El Twitter d'aquesta banda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.