dijous, 19 d’abril del 2012

Lectura musicada de textos dels clàssics

El passat divendres 13 d'abril un grup d'alumnes del nostre institut va participar en l'acte organitzat per Òmnium Cultural "Els amics dels clàssics" amb la lectura de tres textos en català antic. Van obtenir un gran èxit ja que la llarga feina de preparació i l'esforç de les alumnes i l'alumne van donar uns resultats excel·lents.

De l'institut de Premià de Mar els alumnes de 2n d'ESO: Estela Banderas, Joan Busto i Sara Parkinson ens han llegit la Divina comèdia de Dante Alighieri. Chaima Anzaovi, Sara Bernard i Laia Muñoz ens han llegit Espill de Juan Roig i, finalment, les alumnes de 1r d'ESO Aida Casanovas, Laura Izquiedo, Palmira Sabaté i Irene Sanz han representat Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.

L'Anna Giménez i la Laura Luna ens han acompanyat amb instruments musicals durant totes les actuacions.




A La Salle, Laia R. de 2n d'ESO ens ha representat “No em pren així com el petit vailet” d'Ausiàs March i l'Anna C., tambè, 2n d'ESO, ens ha representat “Llibres de rei en Pere e dels seus antecessors passats” de Bernat Desclot.

A l'Assis , la Mariona A.  ens ha representat “Vales e Vents”d'Ausiàs March i la Marta R. ens ha representat “Alt e amor”, d'on gran desig s'engendra” d'Ausiàs March.

En “El Pilar” la Clàudia C. i Nora D. ens han representat”Orenetaton cante m fa enfurir” de Guillem de Berguedà i la Laia L. ens ha representat Lo Somni “Orfeu explica la seva història” de Bernat Metge.

De l'institut Valerià Pujol, la Júlia B. ens ha representat “Llibre d'Amic e Amat” de Ramon Llull i l'Alejandro C. ens ha representat “Poemes” de Jordi de Sant Jordi.

Se'ls veia una mica nerviosos,però ho van fer d'allò més bé. Al final els han regalat una rosa, s'ho han merescut.

Podeu llegir una altra crònica d'aquest esdeveniment al bloc de Jordi Cervera.

Informa: Patrícia Caballero (1r d'ESO)

1 comentari:

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.